1251SC
LAREN NH
tel. 035-5386232

Vandaag staat de uitwedstrijd bij Laren op het programma.
Olympia begint niet scherp aan de wedstrijd en er is een hoop gemopper onderling.
Het spel is erg fysiek waarbij de wat warrig fluitende scheidsrechter niet mee helpt. De eerste helft wordt daarin helaas gekenmerkt door meerdere opstootjes. Enig lichtpuntje is een schitterend doelpunt van Marouan die na een dieptepass de bal fraai over de keeper lobt. 0-1

Bij de tweede helft is helaas geen verslaggever meer aanwezig vanwege andere verplichtingen. We hopen dat het spelbeeld leuker en beter was dan in de eerste helft. Olympia weet wel nog 2x te scoren en wint daarmee met 0-3. Qua uitslagen een goede reeks!