Adres - Olympia25

Adres

Adres gegevens van sv Olympia'25:

Postadres :
sv Olympia '25
Postbus 223
1200 AE Hilversum

Adres velden en kantine:
sv Olympia '25
Kininelaantje 11
1216 BZ Hilversum

Telnr. 035-6214315
info@svolympia25.nl 
 

Routebeschrijving :

Vanuit Utrecht/Almere via de A27

Neem op de A 27 afslag Hilversum. Sla bij de stoplichten aan het einde van de afslag linksaf de Diependaalselaan op. Rij deze weg helemaal uit en neem op de derde rotonde de eerste afslag. Sla vervolgens direct linksaf het industrie terrein op. Rij de weg uit tot aan de T-splitsing, sla links af. Wanneer de weg naar links buigt, blijf dan het water volgen en neem de eerste weg links. Aan het einde van de weg vindt u SV Olympia ’25.

Vanuit Amsterdam/Amersfoort via de A1

Neem op de A1 de afslag Hilversum Noord. Sla bij de stoplichten aan het einde van de afslag linksaf, richting Hilversum. Blijf de weg volgen tot aan de eerste rotonde in Hilversum. Neem op de rotonde de eerste afslag. Blijf deze weg helemaal volgen. Wanneer u aan uw rechterhand het Corversbos bent gepasseerd slaat u bij de tweede stoplichten rechtsaf, langs de Gamma. Blijf de weg volgen, wanneer deze naar links buigt, blijf dan het water volgen en neem de eerste weg links. Aan het einde van de weg vindt u SV Olympia ’25.

Via de N201 (vanaf de A2), de Vreelandseweg

Volg de Vreelandseweg tot aan de eerste rotonde in Hilversum. Neem de tweede afslag op de rotonde (dat is driekwart!). Sla vervolgens direct linksaf het industrie terrein op. Rij de weg uit tot aan de T-splitsing, sla links af. Wanneer de weg naar links buigt, blijf dan het water volgen en neem de eerste weg links. Aan het einde van de weg vindt u SV Olympia ’25.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!