HILVERSUM
tel. 035-6214315

Olympia'25 treedt aan zonder Okan Oczelik, die de liefde in Friesland heeft gevonden en is verhuisd naar Warga. Okan gaat daar ook voetballen, in Leeuwarden, bij LVV Friesland. Jammer dat het verblijf bij Olympia niet lang heeft geduurd maar de liefde gaat nu eenmaal voor!
Wij wensen Okan veel succes in het Hoge Noorden.

Olympia'25 is er in de westrijd tegen Altius alles aan gelegen de opgaande lijn door te trekken. Altius heeft de broodnodige punten hard nodig na twee verliespartijen. Beide partijen zijn in evenwicht in de eerste fase en Olympia'25 mag keeper Tim dankbaar zijn dat hij in een 1:1 situatie overwint. In de loop van de eerste helft neemt Olympia het heft in handen. Nassir scoort eerst een wonderschone treffer, daarna rondt Alper een prachtige aanval over veel schijven af. 2-0.

Na rust gooit Olympia snel het duel in het slot. Met opnieuw fraaie treffers en aanvallen staat het al snel 5-0. Altius maakt nog 5-1. Beide partijen krijgen nog meerdere kansen waardoor het duel leuk blijft om naar te kijken. Als einduitslag had 8-2 in deze leuke wedstrijd niet misstaan.

Olympia'25 zet een puike teamprestatie neer met de lastige wedstrijd tegen de Powerboys van Wasmeer in het vooruitzicht.
Altius moet nu zeker punten gaan pakken na drie nederlagen op rij.