Zwaluwen Jeugd Beker O17 1/4 finales Groep 3 1/4 finale

Kininelaantje 11
1216BZ
HILVERSUM
tel. 035-6214315

Olympia 17-1 treed vanavond aan tegen Onze Gezellen 17-2 voor de kwartfinale van de beker. Leuk is dat er nog aardig wat publiek op deze wedstrijd is afgekomen. Jeugdspelers, trainers, ouders, er staan flink wat mensen langs de kant om de jongens aan te moedigen. Het publiek krijgt een sportieve wedstrijd voorgeschoteld die met name in de eerste helft erg vermakelijk is.

Vanaf het eerste fluitsignaal is Olympia scherp en legt het Onze Gezellen de wil op. Dit resulteert in een snelle 1-0 na een vloeiende aanval die schitterend afgerond wordt. De hele eerste helft komt Olympia niet in de problemen. Na een kwartier lijkt een vrije trap naast te vliegen als daar ineens een Olympiaan toch nog een hoofd tegenaan weet te krijgen en vanuit een onmogelijke hoek de bal over de keeper speelt. 2-0!
Olympia blijft aanzetten en niet veel later is daar de 3-0 uit wederom een vloeiende aanval. Dat is tevens de ruststand.

In de tweede helft wordt het spel rommeliger. Onze Gezellen zet wat meer aan zonder echt gevaarlijk te worden en ook Olympia begint meer de lange bal naar voren te hanteren. Dat zorgt ervoor dat er minder kansen komen alhoewel de beste mogelijkheden voor Olympia blijven.
Na toch weer een vloeiende aanval kruipt onze spits na een schitterende dieptepass achter de verdediger langs en prikt de bal over de keeper in eerste instantie op de lat. Hij reageert echter scherp op de bal die terugspringt in het veld en scoort zo alsnog de 4-0. Daarmee is de wedstrijd wel definitief gespeeld. Aan de andere kant weet Onze Gezellen ook een keer door de Olympia verdediging te spelen en scoort de 4-1. Daarna proberen ze nog wel aan te zetten maar Olympia komt geen moment echt in de problemen.

Een zeer terechte overwinning van deze toppers! Op naar de halve finale! Komt u dan ook weer kijken?