Rading 194
1231KE
LOOSDRECHT
tel. 035-5821837

Bovenaan dit verslag staat 2-4. Door een fout in het systeem wordt de uitslag verkeerd weergegeven. De correcte uitslag is 1-3. Hieronder het verslag.

Olympia’25 treedt voor de nacompetitie aan tegen tweedeklasser Loosdrecht, in Loosdrecht. Op een zonovergoten dag is de opkomst groot.
Veel Olympianen zijn aanwezig om de formatie van Danny Wiersma te steunen ook de O-site.
Olympia’25 neemt al snel een 0-1 voorsprong via een fraaie vrije trap van Nassir die de bal over de muur in de linkerbovenhoek krult.
Daarna is Olympia’25 de meest gevaarlijke ploeg maar Said mikt twee keer in kansrijke positie naast.

Na rust is hetzelfde spelbeeld te zien alhoewel ook Loosdrecht iets meer verschijnt voor de goal van Tim.
Ook nu weet Olympia de mooiste kansen niet om te zetten in doelpunten.  En mooie kansen zijn er genoeg! Michael kopt de bal nog tegen de kruising buiten het bereik van de Loosdrecht doelman maar de bal stuit terug het veld in. Vijf minuten voor tijd valt de gelijkmaker uit het niets (tja, die aloude voetbalwet) als Loosdrecht Tim kansloos laat. Voorafgaand aan het doelpunt krijgt Rachid een klap in het gezicht, waardoor de Loosdrecht spits alle ruimte krijgt.

Na 90 minuten is de stand 1-1 en gaan we verlengen.

Ook in de verlenging blijft Olympia’25 de betere ploeg. De ontlading is dan ook groot wanneer Michael de 1-2 aantekent als hij alert is na een verwoestende knal van Enes op de lat. Vlak voor tijd maakt Marouan aan alle onzekerheid een eind door de 1-3 aan te tekenen.

Loosdrecht voetbalt volgend jaar een klasse lager, voor Olympia wacht zaterdag in de tweede ronde Stormvogels uit! Een sterke tegenstander, die NITA met 4-0 kansloos liet. Kom zaterdag ook naar IJmuiden en steun onze Olympianen!