Kininelaantje 11
1216BZ
HILVERSUM
tel. 035-6214315

Olympia’25 komt goed uit de startblokken in de eerste wedstrijd na de winterstop door met 3-0 te winnen van het Utrechtse Odysseus.
In de eerste helft scoort Olympia’25 twee wonderschone treffers: Nassir el Aissati en Alper Cemez: 2-0.

Na rust doen de mannen van Danny Wiersma het wat rustiger aan en komt Odysseus beter in de wedstrijd. Een eigen doelpunt van Odysseus -fraaie kopbal in de bovenhoek- gooit het duel in het slot. Keeper Tim verdient een compliment, hij houdt Odysseus van een niet onverdiende tegentreffer af. Volgende week wacht het topduel uit tegen het vooralsnog ongenaakbare FC Hilversum, dat Wasmeer met 0-5 een pak slaag geeft.
Noot: de fysio van Odysseus kwam op den fiets uit Utrecht, met de massagetafel achterop.# vervlogen tijden #Han Hollander # respect #tegenslag kan ons niet deren