3705MA
ZEIST
tel. 030-6931851

Olympia’25 moet na de nederlaag tegen FC Hilversum aantreden tegen sv Zeist.
Geen makkelijke tegenstander, zoals er geen enkele makkelijke tegenstander in deze competitie is. Met een herstelde Rachid begint Olympia’25 goed en zet Zeist al snel onder druk waarbij er ook al snel kansjes ontstaan. Na 11 minuten komt Marouan vrij op de zestien en hij laat de Zeist keeper kansloos. 0-1
Olympia’25 gaat door maar Zeist weet in het tweede deel van de eerste helft meer grip op de wedstrijd te krijgen. Tim weet op knappe wijze zijn doel schoon te houden en heeft deze wedstrijd ook het geluk aan zijn zijde. Vlak voor rust regent het kansen voor Zeist maar op wonderbaarlijke wijze valt het doelpunt niet.

Na rust komt Olympia'25 goed uit de kleedkamer en krijgt meer controle. Marouan en Samir krijgen kansen,maar weten het doel niet te vinden.
Na een goede aanval blokt een Zeist-verdediger de bal met de hand, Marouan weet wel raad met de penalty: 0-2. Een belangrijke overwinning voor de Olympianen na drie verliespartijen. Tim was the man of the match.

Volgende week wacht de kraker thuis tegen Altius.