Kininelaantje 11
1216BZ
HILVERSUM
tel. 035-6237200

Zaterdag 1 april is de wedstrijd van het eerste tegen SV Laren. Het is een druilerige, miezerige middag. Desondanks staan er toch nog enige toeschouwers langs het veld. Het voetbal lijkt een beetje mee te gaan met de weersomstandigheden. De eerste helft weten beide elftallen niet heel veel kansen te scheppen. Olympia is 1 x dichtbij een openingsgoal maar helaas gaat de inzet van Samir Didouch net over de goal. Wel wordt er genoeg gepraat/gemopperd tegen de scheidsrechter wat leidt tot enkele gele kaarten.

De tweede helft zet ons eerste team meteen even aan en dit resulteert in een mooie aanval waarbij de voorzet van Marouan Halouchi door Samir Didouch wordt binnen geschoten. 1-0!
Hierna gaat het spel een klein beetje op en neer, maar Laren weet niet echt gevaarlijk te worden. De scheidsrechter fluit niet zijn beste wedstrijd vanmiddag gok ik. Wat leidt tot nog enkele kaarten en zelfs een rode kaart voor de onzen.

Het spelbeeld laat ook met 10 tegen 11 een bovenliggend Olympia '25 zien. De scheidsrechter besluit om heel veel extra tijd bij te trekken (bijna 10 minuten!) en hierin komen er voor Laren nog een paar kansjes. Maar na een verre uittrap van Tim weet Marouan Halouchi in die extra tijd de beslissende treffer binnen te schieten na een mooie dribbel.
De wedstrijd eindigt met 2-0.

Op naar volgende week de thuiswedstrijd tegen HSV Wasmeer.