Kininelaantje 11
1216BZ
HILVERSUM
tel. 035-6214315

Olympia begint de thuiswedstrijd tegen Baarn met een minuut stilte ter nagedachtenis aan Ton Terlien.  Een mooi eerbetoon op deze zeer winderige dag.

Als de scheidsrechter eenmaal fluit zien we een rommelig spelbeeld. Veel balverlies aan beide kanten.  De wind helpt daar niet bij mee. Olympia komt wel direct op voorsprong bij de eerste goed uitgespeelde aanval over rechts. Nourdin wordt vrij voor de keeper gezet en tikt de bal onder de Baarnse keeper door. 1-0
Na wederom slordig balverlies op het middenveld komt Baarn er goed uit en laat Tim kansloos 1-1.
Olympia krijgt hierna meer grip op de wedstrijd zonder heel erg gevaarlijk te worden. Totdat Enes, met een geweldig afstandsschot vanaf een meter of 30 (ietwat geholpen door de wind) de Baarnse keeper weet te verschalken. 2-1. Dat is tevens de ruststand.

In de tweede helft wordt het weer steeds slechter (regen en zelfs een forse hagelbui) maar trekt Olympia, na een Baarns offensief in het begin waarbij Tim een aantal maal reddend op moet treden, wel het spel naar zich toe. Met doelpunten van wederom Enes voor de 3-1 en Ilias voor de 4-1 loopt Olympia snel uit. Baarn heeft nog pech met een toegekende strafschop die op de lat beland. Dit terwijl de bal daarvoor al wel in het doel gehobbeld was maar toen was er al gefloten voor de overtreding. Aan de andere kant weet Marouan wel raad met de aan Olympia toegekende strafschop 5-1. Vlak voor tijd maakt Karim er nog 6-1 van waarna de scheidsrechter fluit voor het einde van de wedstrijd. Snel worden de kleedkamers opgezocht. Het was een koude middag!

Volgende week, 1 april (geen grap!) thuis tegen Laren.