tel. 035-6913766

Verslag door onze voorzitter.

Het beloofde een mooie voetbalmiddag te worden. Het grasveld van de FC lag er strak bij.
Een licht zonnetje deed zijn best om door te komen.
De wedstrijden tegen FC Hilversum zijn altijd spannend. Twee goed aan elkaar gewaagde ploegen die beiden gepassioneerd voetbal kunnen laten zien. De laatste wedstrijd verloor onze driekleur thuis met 1-4 dus we hadden nog wat goed te maken.
Tijdens de wedstrijd werd de sterke ontwikkeling van ons vlaggenschip steeds beter zichtbaar. Niet alleen op voetbaltechnisch vlak, maar zeker in mentale weerbaarheid heeft het team van onze hoofdtrainer grote stappen gezet. Met een constant positieve grondhouding wisten de Olympianen de spelers van de FC lange tijd op eigen helft te houden.
In de eerste helft van de wedstrijd, die onder leiding van scheidsrechter Arno Wateler stond, wist Olympia niet tot scoren te komen. De Hilversummers van de FC kwamen wel tot scoren in een goed uitgespeelde aanval. Ruststand 1-0
Na de rust kwam Olympia tot frustratie van de spelers van de FC steeds sterker in het spel. Met mooi voetbal, tikkie takkie, glimlach en goed op elkaar afgestemd teamwork kwam onze SV Olympia '25 op gelijke stand.  Het lukte FC Hilversum geen enkel moment om écht in hun eigen spel te komen. De Olympianen kregen steeds beter grip op de wedstrijd en de 1-2 hing lang in de lucht. Helaas lukte het niet om gebruik te maken van de onrust bij de tegenstander en bleef het verdiende doelpunt uit.
Uiteindelijk had FC Hilversum een penalty nodig om alsnog op voorsprong te komen.
Na echt schitterend acteerwerk van deze en gene op en om het veld, floot de scheidsrechter, die de wedstrijd uitstekend aanvoelde, na 95 minuten af. De punten bleven in de vallei, de eer ging mee terug naar Berenstein. Al met al een gepassioneerde voetbalmiddag waarin de mannen van Danny Wiersma het de FC Hilversum knap lastig hebben gemaakt. Eindstand in doelpunten 2-1.