1216BZ
HILVERSUM
tel. 035-6214315

Olympia’25 trekt fel van leer tegen de oranjehemden en maakt vanaf het begin de intenties duidelijk.
In een zeer goede eerste helft komt Altius er niet aan te pas, en mag het de handen dicht knijpen dat het maar bij 2-0 blijft.
De onverwoestbare Randy scoort met een droog schot vanaf de zestien de 1-0, en Alper rondt tien minuten voor rust een fraaie pass van Enes af: 2-0.

De tweede helft geeft een ander spelbeeld te zien. Altius met Mickey Hueting binnen de gelederen, krijgt iets meer grip op de wedstrijd. Een onrustiger Olympia verzuimt de wedstrijd in het slot te gooien en langzamerhand sluipt de slordigheid in het spel. De weer fantastisch keepende Tim redt nog, in een 1 op 1 situatie, maar verkijkt zich daarna op een rollertje die via de binnenkant van de paal binnen valt. 2-1.

Daarna dringt Altius wel aan, zonder echt kansen te creeren. De spanning is voelbaar, zowel op het veld als langs de kant. De watervlugge Ilias maakt in de slotminuut aan alle onzekerheid een einde door met een lange rush de Altius-verdedigers te snel af te zijn en koel te blijven oog in oog met de Altius-goalie. 3-1! Het aanwezige publiek gaat uit zijn dak.

Een verdiende winst voor de tri colores, waar met name de ijzersterke verdediging uit blonk en zowaar de vijfde plaats nu in het vizier komt.
Komende dinsdag wacht de belangrijke wedstrijd uit tegen FZO. Volg de berichtgeving via de website en de Olympia app.