Nieuws

De mooiste Europese wedstrijden van de afgelopen jaren bij Feyenoord

Vandaag om 12:00  Feyenoord speelt donderdagavond tegen Luzern een belangrijk wedstrijd voor de Conference League. De afgelopen wedstrijden gaven nog niet echt vertrouwen, daarom hebben wij een duik in het verleden genomen om de supporters toch wat vertrouwen gegeven. De afgelopen jaren speelden de Rotterdammers namelijk enkele prachtige Europese wedstrijden. meer »


Deze talenten hopen op een doorbraak bij AZ

Vandaag om 11:04  De voorbereiding op het nieuwe seizoen is in volle gang en daarin krijgen bij de Nederlandse topclubs talenten de kans om zich te bewijzen. Welke jongens zitten dicht tegen het eerste aan en mogen dromen van een doorbraak? Bij AZ maken de volgende vijf talenten indruk. meer »


Samenvatting Ajax - Leeds United (4-0)

Vandaag om 7:00  Ajax heeft de voorbereiding op het nieuwe seizoen overtuigend afgesloten. De Amsterdammers troffen woensdag Leeds United in een goed gevulde Johan Cruijff ArenA en wisten met 4-0 te winnen. Vooral de eerste helft was erg indrukwekkend en zo leeft de ploeg van Erik ten Hag met veel vertrouwen toe naar de strijd om de Johan Cruijff Schaal.  meer »


'FC Twente versterkt zich met Griek Limnios'

Gisteren om 13:15  FC Twente gaat haar selectie versterken met Dimitris Limnios. De vleugelaanvaller wordt voor een jaar gehuurd van 1.FC Köln. Vandaag ondergaat hij de medische keuring. meer »


Feyenoord op zoek naar spits: dit zijn de opties

3 augustus 2021 15:25  Na de transfer van Nicolai Jörgensen zoekt Feyenoord een nieuwe spits. Frank Arnesen is naarstig op zoek naar een versterking, maar een transfer kwam er nog niet. De interesse in Joshua Zirkzee liep op niks uit en ook een bod op Andraz Sporar werd al afgewezen. Wat zijn eigenlijk nog de opties voor Feyenoord? meer »


Deze 5 Eredivisie-routiniers bestormen de top 50 van spelers met de meeste Eredivisiewedstrijden ooit

3 augustus 2021 13:05  Een nieuw Eredivisieseizoen betekent ook weer nieuwe helden die opstaan bij Eredvisieclubs. Toch spelen komend seizoen ook een aantal ervaren Eredivisie-rotten nog een belangrijke rol bij hun club. Vijf Eredivisiespelers staan al of kunnen komend seizoen tussen de vijftig spelers met de meeste Eredivisiewedstrijden ooit komen.  meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!