SV OLYMPIA 3 WINT WEER: WAT EEN TOPPERS!

5 mei 2014 9:15


Sevilla 2014 zorgde er onder andere voor dat het derde een tijdje niet in actie was gekomen. Hoewel, niet in actie? In de prachtige oude Spaanse stad deden spelers van het derde wel degelijk van zich spreken. Over bijgaande foto’s gaan er twee versies de ronde, die ik volledigheidshalve beiden hier opteken.
A. Terwijl de verdedigende middenvelder van ons team in zijn beroemde shirt met het nummer 7 door de straten van Sevilla flaneerde, werd hij constant aangesproken door de meest aantrekkelijke, wulpse dames. Naast allerlei andere oneerbare verzoeken wilden vele dames een keer met het beroemde shirt op de foto. Wellicht ook omdat de TD van het team dan zijn shirt uit moest trekken en de dames zo een glimp konden opvangen van zijn gespierde torso. “Tio encantador con su hermoso cuerpo” en “Ir conmigo esta nocha, el número siete” klonk het door de straten. Iets met goddelijk lichaam en laat me niet alleen vannacht nummer 7. Ook hoorde je duidelijk iets met “Where are you from you sexy thing”, maar dat was duidelijk aan een ander gericht.
B. De al redelijk bejaarde verdedigende middenvelder van het derde smeekte diverse dames of ze alsjeblieft met zijn shirt op de foto wilden. Na heel veel afwijzingen betaalde de TD de dames 20 euro om met het tricot op de foto te gaan. “Viejo verde” en “Hijo de la puta” klonk het door de straten en het klonk weinig vleiend.
In de aanloop naar deze wedstrijd had ik vaak het idee dat ik in de maling werd genomen. Normaal moet ik de hele week smeken of er mensen met ons mee willen doen, maar nu de temperatuur stijgt en de verjaardagen van alle schoonmoeders achter de rug zijn werd ik liefst drie keer gevraagd door mensen of ze mee mochten doen. Tegen de eerste zij ik vrijwel direct ja, maar toen bleek dat werkelijk iedereen zou komen vandaag bleek dat we er eigenlijk gewoon te veel hadden! Tegenstander Buitenboys reisde naar Hilversum af met 9-vingerige Cor. Zoals al eerder dit jaar vermeld verloor de leider van het team uit Almere zijn vinger toen hij tijdens de wedstrijd tegen ons over het hek klom. Geregeld klonk het vandaag over het veld: "Cor, niet over het hek klimmen hoor, wij halen de bal wel."Vrij simpel werden de gasten uit Almere aan de kant gezet. Het werd 5-0 en jawel: Dirk hield voor de derde keer op rij de nul! Doelpunten van Jan (3x), Richard (de oudste broer) en Florian zorgden voor een verlenging van de ongeslagen reeks sinds 12 januari. Onze doelman kon zijn clownsneus in zijn zak houden want er werd werkelijk geen schot op het doel gelost. Leuk was het dat er zelfs familie van de TD langs de kant stond: Anne-Marie, haar kersverse man Maarten en vader Henk hadden het ook ver na afloop nog naar hun zin bij de gezelligste club van Hilversum en omstreken. Volgende week de laatste wedstrijd uit tegen Hoogland. Peter heeft beloofd de bierbus flink vol te laden dus ook dat zal wel goed aflopen. Alleen Raymond Bosch heeft nog flink wat werk aan de winkel: begin juni moet de periodetitel van het derde worden gevierd op de Amsterdamse grachten in zijn boot!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!