Kininelaantje 11
1216BZ
HILVERSUM
tel. 035-6214315

Olympia’25 moet aantreden tegen het stugge TOV dat een nacompetitie wil vermijden, terwijl Olympia juist de derde plek wil veilig stellen. Olympia’25 treedt nog aan zonder de geschorste Nassir, en de geblesseerden Nourdin, Fatih en Said.

Op een nat veld ontwikkelt zich een snelle wedstrijd, waarbij beide ploegen lang in evenwicht blijven. Olympia zwijnt als TOV de paal achter Tim raakt. In de 15e minuut komt Olympia op voorsprong als Marou na een rush vanaf de achterlijk terug legt en Luque vindt, die zijn eerste treffer in de  hoofdmacht aantekent: 1-0. Daarna krijgen beide partijen kansen, waarbij de mooiste voor Marouan is.

Na rust zien we hetzelfde spelbeeld met een iets slordiger Olympia. De tricolores komen  gelukkig op voorsprong als uit een corner een TOV-speler de bal achter zijn eigen doelman kopt. TOV dringt daarna nog wel aan, maar gelukkig weet Tim met een fraaie redding de clean sheet te behouden. Olympia doorbreekt met deze overwinning een negatieve reeks, waarbij de positieve wedstrijdcoaching een winstpunt is.