1216BZ
HILVERSUM
tel. 035-6214315

Een door schorsingen en blessures gehavend Olympia'25 1 treedt aan tegen Wasmeer, de powerboys uit Hilversum Noord. Het eerste krijgt versterking van Luque, Olivier en Jochem, uit de JO-23. Luque start zelfs in de basis en doet dat meer dan verdienstelijk.

Olympia heeft in de eerste helft een veldoverwicht en dat resulteert in kleine kansjes. In de loop van de eerste helft voeren de Olympianen de druk op. Na een fraaie actie van Okacha schiet Bilal de bal onhoudbaar binnen. 1-0. Daarna zijn er nog meer kansen voor Olympia: de Wasmeer-keeper wordt gered door de paal, Alper krijgt zijn teen niet tegen de bal en scoort net niet een zeker lijkend doelpunt. Wasmeer stelt daar in de eerste helft hoegenaamd niets tegenover.

Na rust slaagt Olympia er niet in de frisheid van de eerste helft aan de dag te leggen en valt het ver terug. Er zijn nog wel wat kansen maar niet meer zoals in de eerste helft. Wasmeer doet daar in eerste instantie weinig mee. De 1-1 valt uit het niets (wel een mooie solo) en vlak voor tijd zelfs de 1-2. Alper kopt daarna nog bijna nog de verdiende gelijkmaker binnen maar zoekt het doel te hoog.

Leuk om te zien de tweede helft: de invalbeurten van Jochem en Olivier, die frisse energie brengen in het stroef draaiende team in de tweede helft.