1216BZ
HILVERSUM
tel. 035-6214315

Olympia’25 treedt tegen Almere aan zonder twee sterkhouders: Randy (geblesseerd) en Nassir (griep).

Het spel in de eerste helft is onrustig, waarbij Olympia’25 niet onverdiend op achterstand komt als Almere alerter is bij een hoekschop en raak kopt: 0-1. Daarna krijgt Olympia’25 wel kansen maar wil de bal er niet in.

Na rust zien we een energieker Olympia’25 dat er alles aan doet de winst binnen te slepen, zonder dat het spel goed wordt. Maar Almere blijkt taai, en haar keeper betrouwbaar. De moed zinkt de Olympianen in de schoenen als Almere ook de 0-2 maakt nadat de spits van Almere sneller bij de bal is dan Tim. Maar daarna begint het Hilversums kwartiertje: pompen of verzuipen!

De aansluitingstreffer valt 5 minuten voor tijd als Sam fraai raak knikt. En even later valt zelfs de 2-2, als na een fraaie actie van Said, Nourdin binnen schuift. Olympia krijgt nog kansen op de winst, maar Almere houdt stand. FC Hilversum wint maar met liefst 0-7 bij Zeist en verdwijnt langzaam uit beeld.