Voorveldselaan 4
3573PV
UTRECHT
tel. 030-2717091

Olympia’25 1 moet in de late namiddag aantreden tegen het Utrechtse Hercules, zonder Nassir die zijn voetbalkunsten teveel met de mond beleed, Said en Azzediene (blessures) en Ilias (ziek).  Olympia speelt de eerste helft met de wind in de rug en creeërt daardoor ook kansen. Marouane slaagt er niet in te scoren voor de keeper, Sam ranselt de paal en er zijn meerdere schietkansen. Maar bovenal zijn de tricolores heel druk in het hoofd en ook heel veel met elkaar bezig. De definitie van wedstrijdcoaching wordt door de Olympianen breed geïnterpreteerd.

Dat wordt de tweede helft afgestraft als Hercules de bal tegen de lat kopt, de bal terug het veld in stuit, maar de scheidsrechter vanaf 30 meter afstand ziet dat de bal de lijn zou zijn gepasseerd: 1-0. Neutrale toeschouwers zien het anders. Maar dat is wel het zetje dat Olympia’25 nodig heeft en het begint zowaar beter te voetballen. Er ontstaan meerdere kansen, en Bilal slaagt erin de verdiende 1-1 aan te tekenen. Daarna kan Olympia’25 nog de winst binnen slepen, maar onder meer Alper (kruising)  en Sam ( 1:1 voor de keeper) slagen er niet in te scoren.
De rechte rug in de tweede helft biedt hoop.