Verl Oude Utrechtseweg 2 A
3766MG
SOEST
tel. 035-6030203

Olympia’25 speelt de belangrijke uitwedstrijd tegen nummer 2 Hees, zonder de geschorste Said, maar met Nourdin terug in de verdediging. Hees gaat al snel op zoek naar een voorsprong maar de Olympia verdediging staat de gehele wedstrijd stabiel. En mochten de Hees-voorwaartsen doorbreken, dan staat goalie Tim altijd paraat. De Olympianen kruipen langzaam uit hun schulp, en dat resulteert in een vrije trap van Nassir die net naast de verkeerde kant van de paal belandt. Even later is het wel raak: Bilal vindt Marouan die voor de keeper geen fout maakt: 0-1. Daarna zit er nog meer in het vat, maar de Olympianen zijn aanvallend slordig. Vlak voor rust is Tim kansloos als Ali Coban de bal uit een rebound in de kruising jaagt.

Na rust luwt de Hees-furie en heeft Olympia grip op de wedstrijd. En hoewel er geen grote kansen zijn, zijn er wel voldoende mogelijkheden: Marouan, Samir. Maar de Olympianen missen vandaag de scherpte voor de goal. Vlak voor tijd laat Hees nog een grote mogelijkheid onbenut, zodat beide partijen wel kunnen leven met de 1-1. Al had er vandaag voor het gevoel wel meer ingezeten.