3703CE
ZEIST
tel. 030-6916995

Danny, een mooie week achter de rug, 6e plek. Hoe verliep deze overwinning?

“Ik mag inderdaad wel zeggen een fijne overwinning die op 20 minuten na samen is gegaan met voetbal wat wij graag zien met elkaar. Na de 0-1 door Bilal el Morabet die een zuivere voorzet van Japeth Agyemang inkopte viel kort daarna de 0-2 door Samir Didouch die een prachtige voorzet van Enes Unlu verwerkte tot een goal. In deze fase van de wedstrijd kregen we wat minder grip op de tegenstander en kwam FZO een aantal keer gevaarlijk door wat niet tot grote kansen leidde maar wel tot mogelijkheden om te schieten in en om de 16 meter. Na een overtreding van ons ging de bal op de stip en scoorde FZO de aansluitingstreffer en ging de rust met een 1-2 voorsprong in.

In de tweede helft hadden we meer controle over de wedstrijd en liepen we dankzij een goal van Samir Didouch na een steekpass van Randy Kroon uit naar 1-3 en Alper Celmez maakte de 1-4 na een goede actie van Okacha Bankodad. Helaas werd de goal van Marouan Halouchi, na goed doorgaan van Ilias Makran, afgekeurd.

Het was een mooie voetbalavond bij een gezellige en sportieve vereniging met voor ons een goed resultaat. Het blijft altijd lastig zo een avond wedstrijd, met een korte voorbereidingstijd maar ik kan alleen maar complimenten maken naar het team, ze hebben het goed gedaan met elkaar”.