Kininelaantje 1
1243LD
'S-GRAVELAND
tel. 035-6560506

Na 6 wedstrijden op rij gewonnen te hebben en daarna van een welverdiende vakantie te hebben genoten staat op 14 mei de wedstrijd tegen ‘s Graveland op het programma. Inmiddels zijn we naar de derde plek geklommen op de ranglijst. Donderdag op de training hoorde ik binnen ons team wat opmerkingen die konden duiden op onderschatting van de wedstrijd. "Oh ze staan onder ons", "ze hebben zelfs meer wedstrijden gespeeld", "dat wordt een makkie", waren enkele van de opmerkingen die ik hoorde.Kortom waken voor onderschatting is belangrijk. Zaterdagochtend in de korte wedstrijdbespreking vooraf hier aandacht aan besteed. Uiteraard doe ik hier niet uit de doeken hoe en wat…. Maar de jongens leken goed te luisteren naar het verhaaltje.10 minuten na het begin van de wedstrijd staat het al 0-3! Wat een start, de tegenstander staat meteen onder druk en de passing bij ons is goed op orde. Zakaria maakt er drie in de eerste helft, een heuse hattrick. Na uitgelopen te zijn tot 0-6 worden we even wat slordiger en eindigen de eerste helft met 2-6.In de rust de puntjes op de i gezet en uiteraard een flink aantal complimenten uitgedeeld aan het team en vooral de inzet en houding.Na rust wordt er geconcentreerd verder gespeeld, wordt er minder gescoord maar ook niets meer weg gegeven. Hier speelt onze oplettende keeper Marijn een aantal maal een goede rol. Nog drie doelpunten gemaakt in de tweede helft. Dex pakt nog even zijn doelpunten mee. Doelpunt van de wedstrijd komt op Toon’s naam na een voorzet op maat van Julian uit de JO12-1 kopt hij de bal hard tegen de touwen in de lange hoek. Met 2-9 sluiten we af en nemen we de drie punten mee uit ‘s Graveland. Julian bedankt voor het invallen.
Milan, Luuk en Toon gaan snel terug naar de club om thuis de JO 14-1 te helpen en Eli, Pim en Toon gaan de JO12-1 helpen.
Wat was het genieten vandaag van dit team. We stijgen op de ranglijst naar de tweede plek zowaar! Volgende week de laatste thuiswedstrijd tegen SV Huizen. In theorie zouden we zelfs nog kampioen kunnen worden van de derde seizoenshelft, maar zijn afhankelijk van anderen en moeten zelf de winst zien te pakken. Het blijft dus nog even spannend….Groetjes van een zeer tevreden coach Pieter Dekkers