Kininelaantje 11
1216BZ
HILVERSUM
tel. 035-6214315

Olympia’25 komt prima voorbereid aan de start, niet in het minst door de gouden handen van verzorger Ton. VVZ’ 49, onder leiding van John van Loen, speelt in de eerste helft in een 5-3-2 formatie, maar de tri colores weten toch via de flanken gevaarlijk te worden, met verschillende mogelijkheden voor Ilias en Marouan. Het is dan ook de eerste die in de 12e minuut de score open breekt, na een briljante pass van Alper die precies tussen de linies wordt gestoken. Enes vindt twintig minuten later Marouan die de keeper met een fraai lobje verschalkt.

In de tweede helft gaat VVZ dat nog tegen degradatie vecht, offensiever voetballen in een 4-3-3 opstelling.
Olympia’25 blijft echter goed voetballen en legio kansen creeeren. In de 54e minuut maakt Ilias met een mooi lobje 3-0 nadat hij door Michael fraai is weggestuurd. In de 56e minuut scoort de youngster opnieuw, nu na een pass van Alper: 4-0. Na een slimme loopactie en een pass van Rachid maakt Karim het feest compleet: 5-0.  Japeth loopt een kwartier voor tijd tegen een rode kaart aan, na een ongelukkige botsing in het strafschopgebied: 5-1. Vlak voor tijd scoort Marouan  snoeihard de 6-1, na een mooie actie op snelheid van Karim. Tim heeft een relatief rustige middag, maar moet nog wel katachtig in actie komen na een kopbal van dichtbij.

In de strijd om de 3e periode blijft Olympia door de overwinning in het spoor van TOV, dat won van Altius. Volgende week wacht een "do or die" wedstrijd op het kurkdroge en hobbelige veld van FC Hilversum.