Kininelaantje 11
1216BZ
HILVERSUM
tel. 035-6214315

Olympia’25 1 heeft drie hele belangrijke punten gepakt in de thuiswedstrijd op Zeist. Met fris elan was er de afgelopen weken getraind, en hoewel het elke wedstrijd beter ging, bleven de punten uit. Maar tegen Zeist krijgt het eerste eindelijk loon naar werken, al bleef er de hele wedstrijd spanning op de wedstrijd zitten.

Olympia begint te lauw aan de wedstrijd en het is aan de opnieuw uitstekende Tim te danken dat we geen tegentreffers krijgen.
Maar na twintig minuten kantelt de wedstrijd volledig. Bilal profiteert alert van een timingsfout van de keeper van Zeist,  1-0!
Negen minuten daarna scoort Bilal opnieuw na een fraaie assist van Okacha. En twee minuten daarna weer, na opnieuw een fraaie assist van Alper.
De rol van youngster Ilias mag bij die doelpunten niet onvermeld blijven: een plaaggeest voor de linksback van Zeist.
Alper kegelt in de 41-ste minuut de bal vanaf de 16 -meter nog een keer in het kruis. 4-0 : wat een weelde!!!Zeist, dat over een goede ploeg beschikt en ook nog eens drie sterkmakers mist, doet vlak voor rust wat terug met een strak schot in de hoek: 4-1.
Na rust begint Zeist dominant en scoort meteen al de 4-2. Ze ruiken bloed en blijven Olympia onder druk zetten, geholpen door de wind.
Maar de tweede helft toont aan dat er een team staat aan de Olympia-kant. Verbeten vechtend, meters makend, niet altijd even goed, maar wel hartverwarmend. Vlak voor tijd maakt de terug gekeerde Samir (OIympia United toch?) aan alle onzekerheid een einde. Hij slalomt soepel langs de Zeist verdedigers en schiet de bal strak in. 5-2!

Na de wedstrijd is de ontlading enorm! Volgende week Altius!!