3703DX
ZEIST
tel. 030-6924583

Olympia’25 neemt het in Zeist op tegen de solide nacompetitiekandidaat Jonathan,en loopt eigenlijk al van het begin achter de feiten aan.
Na twintig minuten staat het al 3-0, na slordigheden en slap optreden in de verdediging. In het tweede deel van de eerste helft Olympia komt wel wat beter in het spel, wat resulteert in een fraaie aanval en een beheerst doelpunt van Marouan.

Maar in de tweede helft begint de Ramadan en de warmte op het old school kunstgrasveld zijn tol te eisen: de energie vloeit weg. En hoewel de tri colores wel het meeste balbezit hebben, is het tempo te laag en mist de absolute scherpte.  Jonathan speelt hier slim op in, verdedigt gedegen, en countert nog naar 5-1.

Het helpt ook niet dat de scheidsrechter over weinig empathisch vermogen beschikt, waardoor Sam ook nog met twee keer geel naar de kant moet. Het blijft 5-1. Geflatteerd weliswaar, maar uit een nederlaag haal je vaak meer dan uit een overwinning.