3741RS
BAARN
tel. 035-5415571

Het eerste elftal van Olympia’25 reist naar Baarn af met als doel mee te blijven doen om de strijd in de derde periode, waarin nog veel mogelijk is. En nu ook Okacha aagegeven heeft volgend jaar bij Olympia te voetballen waardoor de selectie intact blijft, kan de staf ook alvast vol vertrouwen naar volgend seizoen kijken.

Ondanks dat begint Olympia onrustig aan de wedstrijd. Veel spelers zijn druk met elkaar bezig en verliezen daardoor de focus op de wedstrijd. De eerste helft verloopt met weinig hoogtepunten en zijn beide partijen in evenwicht.

In de tweede helft speelt Olympia’25 beter en creeert het meer.
Samir breekt de score in de 57-ste minuut open nadat hij de centrale verdediger van Baarn aftroeft en koel blijft voor de keeper. Na twee minuten is het echter alweer gelijk als de soms warrige leidende scheidsrechter de bal op de stip legt na een vermeende duwfout. Tim is kansloos. 1-1.
Olympia krijgt een paar minuten later ook een penalty als Sam in de zestien naar beneden wordt getrokken. De anders zo trefzekere Marouan vindt nu de keeper op zijn weg. Het blijft spannend!

Toch komt Olympia op voorsprong in de 74-ste minuut als Randy met een dieptepass Marouan vindt, wiens voorzet koelbloedig wordt afgerond door Samir. 1-2! Baarn neemt het laatste kwartier meer risico, waardoor er meer ruimte ontstaat voor Olympia. Uit een counter vindt Enes subersub Karim, die koud 1 minuut in het veld staat,en de 1-3 scoort en daarmee de wedstrijd in het slot gooit. De score kan nog wel hoger uitvallen, maar de Olympia-voorwaartsen missen de scherpte voor de goal.