DEN DOLDER
tel. 030-2280006

Olympia’25 1 moet in de uitwedstrijd tegen DOSC de geschorsten Nourdin en Enes , en de geblesseerde Bilal missen.
Aanvoerder Randy is niet okselfris, maar speelt desondanks op karakter.  De JO-19 spelers Sam en Stijn completeren de selectie.

In het begin van de wedstrijd lijkt er geen vuiltje aan de lucht, Olympia creeert veel kansen en Marouan zet de tricolores op voorsprong met een benutte strafschop: 0-1. Tim stopt daarna een penalty (knap), maar de Olympianen raken daarna de grip op de wedstrijd steeds meer kwijt. Met name in de omschakeling zijn de Olympianen kwetsbaar. De gelijkmaker valt in een de 34e minuut en vlak voor rust komt DOSC op voorsprong.

Na rust is er eerst nog hetzelfde spelbeeld te zien en komt DOSC zelfs nog op 3-1.
Maar dan richten de Olympianen zich op en zetten ze in knap tien minuten de achterstand om in een voorsprong: eerst scoort Okacha (assist Rachid), daarna schoort Michael de gelijkmaker met een fraaie lob en Marouan schiet in de 71-ste minuut de 3-4 binnen.

Lang lijkt het er op dat Olympia’25 er met de winst van doorgaat maar, na weifelachtig optreden, scoort DOSC nog de niet onverdiende gelijkmaker: