Kininelaantje 11
1216BZ
HILVERSUM
tel. 035-6214315

Op deze toch wel wat frisse zaterdagmiddag treedt Olympia 1 aan tegen FZO. De eerste 10 minuten begint FZO fanatiek en moeten we duidelijk nog even de juiste energie vinden. Tot echt grote kansen voor FZO leidt dat niet. Na een minuut of 10 is de motor warm en krijgt Olympia de controle over het spel. Meerdere grote kansen doen zich voor maar in de afronding mist nog net de scherpte waardoor er met de brilstand gerust wordt. Met deze stand blijft het toch spannend want er hoeft maar 1 bal verkeerd te vallen.

Aan het begin van de tweede helft begint FZO wederom fanatiek en is even de organisatie bij Olympia weg. Daardoor ontstaat er onnodig druk maar wederom levert het niet echt grote kansen op. In de 10de minuut van de tweede helft wordt dan eindelijk de ban gebroken. Vanaf de rand 16 mag Enes Unlu een vrije trap nemen. Hij schiet ‘m laag en hard onberispelijk langs de muur in de verre hoek, 1-0.

Vijf minuten later is het wederom raak als Bilal alert is bij een verkeerde terugspeelbal. Hij stift de bal met veel gevoel en effect over de keeper heen, 2-0. Nog geen 10 minuten daarna wordt Ilias die zijn tegenstander eruit sprint onderuit gehaald en mag Marouan vanaf 11 meter aanleggen en doet dat wederom onberispelijk, 3-0.

De wedstrijd is daarmee gespeeld en de spanning eraf. FZO weet nog een eretreffer te scoren, 3-1 waarna Michael, na een goede actie van Karim met een intikker de eindstand op 4-1 bepaald.

Met deze overwinning neemt Olympia plek 5 nog steviger in handen. Volgende week uit naar Baarn!